Προσφορές

Ανακαλύψτε τις προσφορές μας

Καλώς ήρθατε στις ειδικές προσφορές μας, σχεδιασμένες για επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν απευθείας κράτηση και να απολαύσουν τα αποκλειστικά προνόμια και τιμές που προσφέρουν οι βίλες μας. Προτεραιότητά μας είναι να ικανοποιούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και να φροντίζουμε να σας προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες, επομένως μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες που τυχόν χρειάζεστε.

Long stay

Συχνά, μία εβδομάδα διακοπών μπορεί να μη φαντάζει αρκετή. Είτε επειδή η καθημερινότητά δημιουργεί ανάγκη για μεγαλύτερα διαλείμματα, είτε επειδή απλά προτιμάτε να απολαμβάνετε την ηρεμία για περισσότερες από λίγες ημέρες, τότε μπορείτε να κάνετε κράτηση για περισσότερο από 10 νύχτες και να απολαύστε την επιλογή σας χρησιμοποιώντας το 10% έκπτωσης της long stay offer.

Non-refundable

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει πως χρειάζεστε ένα ταξίδι ανανέωσης, τότε επιλέξτε τη μη επιστρέψιμη προσφορά μας και απολαύστε 10% έκπτωση για την υπέροχη εμπειρία που προσφέρει το Cedar Bay Villas.