sun warmed sand between your toes

CEDAR BAY VILLAS
Βυθιστείτε σε ένα κόσμο
πολυτέλειας,
ιδιωτικής απομόνωσης,
γαλήνης…

Στις ακτές κάπου ανάμεσα στα Λευκά Όρη και στο Λιβυκό πέλαγος, μεταξύ δύο παρθένων παραλιών της χερσονήσου του Γραμμένου, κάτω από έναν εκτυφλωτικά γαλάζιο ουρανό και ανάμεσα σε σπάνιους κέδρους, στέκονται αγέρωχα τρεις ολοκαίνουριες, διώροφες μεζονέτες, έτοιμες να φιλοξενήσουν αξέχαστες αναμνήσεις διακοπών. Τις δικές σας αναμνήσεις διακοπών…

Το συγκρότημα Cedar Bay Villas, αποτελείται από τρεις εξαιρετικά σχεδιασμένες, πετρόχτιστες, διώροφες, ανεξάρτητες βίλες, κάθε μία με την δική της πισίνα. Οι βίλες είναι χτισμένες τόσο κοντά στην θάλασσα, όσο θα προσδοκούσε και ο πιο απαιτητικός  επισκέπτης.

Οι επισκέπτες μας, από  την πόρτα εισόδου κιόλας, έχουν άμεση πρόσβαση σε δύο  παραλίες, διαφορετικές σε υφή αλλά εξίσου ελκυστικές. Η πρόσοψη των βιλών ατενίζει την  παραλία του Γραμμένου με την χρυσή ψιλή αμμουδιά, που είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία, ενώ από την άλλη πλευρά απλώνεται  η βοτσαλωτή, ήσυχη παραλία Βότσαλο.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, ώστε να ενσωματωθούν τα κτίσματα όσο πιο διακριτικά γίνεται στο φυσικό τους περιβάλλον, ενώ παράλληλα να προσφέρεται  στους επισκέπτες μας μία μοναδική εμπειρία διαμονής χαρακτηρισμένη από πολυτέλεια, άνεση, γαλήνη και ιδιωτικότητα.

Οι βίλες είναι διαθέσιμες όλο τον  χρόνο και είναι αναλόγως εξοπλισμένες ώστε να υποδέχονται επισκέπτες και τις τέσσερις εποχές.

Οι βίλλες υποδέχονται αποκλειστικά ενήλικες και ζευγάρια. Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση κράτησης και των τριών κατοικιών από ένα γκρουπ, τα παιδιά είναι απολύτως καλοδεχούμενα. Στο σύνολό τους, και οι τρεις βίλλες μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 14 άτομα.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ
Το συγκρότημα των πολυτελών κατοικιών έλαβε το όνομά του από τους κέδρους που αναπτύσσονται ελεύθεροι στον κόλπο. Ο συγκεκριμένος τύπος κέδρου αποτελεί ένα σπάνιο, άγριο , παράκτιο δέντρο το οποίο υποστηρίζεται από το δίκτυο προστασίας Natura 2000 και ευδοκιμεί κυρίως στην συγκεκριμένη περιοχή της Κρήτης.

Η χρωματική παλέτα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την εσωτερική διακόσμηση, καθορίστηκαν από τα στοιχεία της φύσης – γη - θάλασσα - ουρανός. Πέτρα, ξύλο και γήινα χρώματα συνδυάστηκαν αρμονικά και με τέτοιο τρόπο στην κατασκευή, τα πατώματα, τα έπιπλα και τα κλινοσκεπάσματα , ώστε το βλέμμα να πλανιέται ομαλά και ανεμπόδιστα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό και αντίστροφα.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το συγκρότημα Cedar Bay Villas βρίσκεται σε μία ιδιωτική έκταση 7 στρεμμάτων, στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης, ανήκει στον Νομό Χανίων και απέχει μόλις 5 λεπτά οδήγησης από τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Παλαιόχωρας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ

Είτε αναζητείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές βουτιές, είτε την χειμωνιάτικη ηρεμία, ησυχία και εκτόνωση από μία στρεσογόνο, αστική καθημερινότητα, οι κατοικίες του Cedar Bay Villas αποτελούν τον ιδανικό προορισμό και για τις 4 εποχές.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ

  • Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ
    Όταν ταξιδεύει κανείς στην νότια Κρήτη, θα ανακαλύψει κανείς, κυριολεκτικά, πολλά περισσότερα από αυτά που είναι εύκολα εμφανή. Μην χάσετε τους υποθαλάσσιους κρυμμένους θησαυρούς του Λιβυκού πελάγους.
  • ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
    Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες που θα απολαύσετε, είναι η πεζοπορία και η ποδηλασία, ιδιαίτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η νοτιοδυτική Κρήτη είναι γνωστή ως η γη των φαραγγιών!
CEDAR BAY VILLAS
ΒΙΛΑ ΚΕΔΡΟΣ
ΒΙΛΑ ΑΜΜΟΣ
ΒΙΛΑ ΛΙΘΟΣ
Γραμμένο, Παλαιόχωρα
Κρήτη, Ελλάδα, 73 001

E. info@cedarbayvillas.gr
T. 0030 6978 185 252

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

25oC